Friday, 14th June 2024
Standard

5 saker som jag är tacksam för i år

outfit: Använda ikoner garderobsbyxor, spets cami, pumpar
Som imorgon är Thanksgiving Day är det så många saker jag är tacksam för i år. Dela fem saker jag är tacksam för i år. När jag blir äldre placerar jag mer värde i kostnader för hushåll och människor som betyder något. Det är enkelt att fastna i livet såväl som arbete; Men US Sassuolo Tröja det är viktigt att alltid få tid för de du älskar.
Det finns så mycket att vara tacksam för varje dag och i år såväl som utöver jag är tacksam för dessa:
Jag är tacksam för hälsan: att ha en hushållsmedlem som diagnostiserats med cancer, vilket verkligen var en skrämmande nyhet gör livet mycket ödmjukt. Jag är tacksam för att med den resan är vårt hushåll starkare. Vi är motståndskraftiga!
Jag är tacksam för min Rainbow -spädbarn Nova. De senaste två åren av att gå med graviditetsförlust och sedan ha en hälsosam gör mig så mycket tacksam. Nova har gett så mycket glädje till vår familj. Hon avslutar verkligen vår familj.
Jag är tacksam för mitt hushåll såväl som stängda vänner. Jag är välsignad att ha en underbar make, son, dotter, föräldrar och svärföräldrar. Jag är också tacksam för att ha nära stickade goda vänner som stöder mig och alltid är där med denna resa som heter Life. Att kunna spendera högkvalitativ tid Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja med de människor du gillar är såväl som mer. För det är jag tacksam.
Jag är tacksamma människor som jag har hanterat och för närvarande arbetar med. Att driva en blogg såväl som Brand tar en by såväl som jag är permanent välsignad att ha ett utmärkt team som tror på mig såväl som märken/PR som litar på mig med varje projekt.
Jag är tacksam för dig. Ja, personen som läser detta. För alla av er som har stöd mig i år såväl som utöver är jag tacksam och uppskattande.

För Thanksgiving middag, ikväll med vän. Jag kommer att använda den här ikonens garderob Ankara Print Pants. Det är en unik touch till en semester tacksägelseutseende. Det kan klädas upp eller ner i klackar eller lägenheter. Kasta på Inter Milan Tröja en kappa för det kyliga vädret. Som utskriften såväl som högmidsan! Perfekt att dölja alla Thanksgiving -livsmedel som jag planerar att äta. Det kan användas utöver semestern.

Vad är du tacksam för?
För Thanksgiving i år kommer vi att åka till min förälders hus. Min mamma är den ultimata kocken. Jag ser verkligen fram emot alla matval som min mamma förbereder … den nigerianska stilen;). Se till att du inspekterar min Instagram -berättelse för att se vad hon gjorde såväl som alla nigerianska rätter.
Innan vi åker till min mamma för Thanksgiving -middag, tittar vi normalt på Macy’s Thanksgiving Day Parade på morgonen. Det är vår roliga bittradition. I år är Nolan glada över att titta på paraden sedan hans instruktör har talat om det. För mig letar jag efter att se Kalahari -resorten flyta såväl som TLC som uppträder på sin flottör.
Vilka är dina Thanksgiving Day -planer?

Önskar er alla en riskfri och lycklig tacksägelse !!!

Du kanske också njuter:

Den perfekta tvådelade uppsättningen att bära nu

Enkel men trendig metod för att bära färg …

Garderob grundläggande du kräver att du har nu

Vårfärger Jag är glad att prova …

Känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att få nyheter såväl som uppdateringar.

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

E-postadress

E-postadress

E-postadress

E-postadress

Prenumerera

Tack för att du prenumererar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.