Friday, 14th June 2024
Standard

2017 Makeuptrender som du måste prova till varje pris

djärva läppar, ‘SunStripping’ och Fake Freckles- 2017 kommer att bli en bombskönhetsmässigt. Med det sagt, vi vill att den nyåldersflickan ska vara djärv och våga med din smink- så här är ett par 2017-sminktrender, som inte bara skulle få huvuden att vända vart du än går, utan också skulle berätta världen om världen Hur äventyrlig och villig att experimentera du är. Ta en titt på dessa sminktrender 2017, emulera samma och vem vet, en av dina egna kreativa inslag skulle också göra det stort nästa år eventuellt. Använd din fantasi medan du ser dessa sminktrender 2017!
[Läs också: Klä upp ditt kattöga med Ribbon Eyeliner]

Så låt oss lära oss om de trendiga sminkprodukterna innan vi tittar på de bästa sminktrenderna, ska vi! Och allt detta tänker på den indiska hudtonen, den indiska mentaliteten mot smink och den indiska skönhetsdivans behov!
Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Foundation
Det var tillbaka år 2008 då Make Up For Ever Lanserade sin HD Foundation och det kallades som en banbrytande produkt, vilket gjorde den mycket berömd. Detta är en formel med full täckning som kändisar ville ha och vanliga människor också eftersom det var felfritt att använda och högdefinition också. Under Santos Laguna Tröja 2017 skulle du AC Milan Tröja se att detta är en av de mest eftertraktade och trendiga produkterna som inte skulle göra någon besvikelse.

Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact
Lancome har också grunder som är den verkliga affären, och denna flytande skönhet är vad himmelska beröringar består av. För indiska hudtoner har det cirka elva nyanser att försöka med täckning, så att du blåser, du skulle inte vilja titta någon annanstans eller ett svar. Byggbar och Atalanta BC Tröja extremt lätt, detta är en produkt som skulle ge dig en daggig finish, utan att få ansiktet att se ut och kakigt ut!
[Läs också: 22 ögonmakeupidéer för bruna ögon]

Tom Ford Shade + Illuminate
Tom Fords konturering var den första som träffade marknaden, långt innan konturer och strobing blev berömda. Makeup -proffs över hela världen således för att vara besatta av de byggbara krämerna för konturering och använde en hel del rena mattor för samma, medan pärlvita användes för att lyfta fram behov. Tom Fords Contouring Cream är ett balanserat parti och ger mycket värme i ansiktet. Detta hjälper till att ge ansiktet en illusion av naturliga linjer och kan också vara tillräckligt fantastiska för att buffra dina kinder också.

Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara
Missa inte detta som din genomsnittliga gel för ögonbrynen, för det är inte det. Detta är inte en gel, till att börja med, och den tonade formeln är en som hjälper till att tjockna pannhåren och tona den också. Den bollformade Spoolie hjälper till att nå varje hörn av pannan och fyller luckorna inuti samt borstar håret väl.

Ett par smink ser ut att försöka 2017
Med de bästa makeuptrenderprodukterna som vi just har diskuterat kan du nu prova dessa sminktrender 2017 som är avsedda för våren och in i somrarna i år!
1. Gotiska mörka läppar

2. Färgglad ögonsmink
[Läs också: Makeup for Brown Eyes]

3. Grafisk ögonmakeup

4. Heta röda läppar

5. Glittery ögon

6. knäppa rökiga ögon

7. markerade inre ögon

8. Feta låga fransarfärgade färgglada detaljer

9. Glittery Winged and Cat Eyeliners

10. Pearly White Highlights

Följ nu dessa sminktrender för våren och gör 2017 den mest minnesvärda, sminkmässiga, hittills!
Bilder Källa: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.