Friday, 14th June 2024
Standard

Haute Bikini -stilar för att väcka hetheten i sommar, avslöjade!

På väg till poolfirandet eller kanske en lat kväll på stranden? Bra alternativflickor! Bortsett från överflödet av D -vitamin du skulle få får du också en möjlighet att flagga ditt eleganta modeuttalande med bikini -stilar så snygga att åskådarna bara kan missa sina surfstrandspel.
[Läs också: Bollywood -skådespelerskor som kan rocka en saree och en bikini med lika nåd!]

Bikini -stilarna som visas här är för alla kroppsformer såväl som storlekar, eftersom alla är vackert formade i sina egna metoder såväl som därmed bikinistilarna inte är för de smala, vassarna ensamma.
Vad man ska bära med bikinitoppar
Ta en titt på Bikini -topparna såväl som vad du ska ha på med det med ett nära öga, liksom du bara kan vara divan som gör ett uttalande som de andra snart skulle följa!

De finaste av bikini -stilar som visas
1. VS Swim 2015 lookbook
Från Victorias Secrets hem, just här är en peppig ACF Fiorentina Tröja livlig bikini -uppsättning som kan användas i sommar. Tryck är såväl som det är därför vs flaunts sina mönster med desi såväl som Aztec -tryckta bikini.

2. Jute -bikini

Som ett material skulle vi aldrig ha avbildat med att använda bikini gjorda av jute, men när exakt samma behandlas såväl som har genomgått mjukningsprocesser, visar materialet underbart som en bikiniuppsättning.

4. peplum loli bikinis
För en elegant men stilfull bikinistil för att flagga, tänk på att använda peplum loli -stilbikini i ett helt vitt nummer.

5. Seafolly Stylish Palm Print Bikini
Kändis Gigi Hadid, medan han njöt av en dag på stranden med hushållet såväl som kompisar upptäcktes av media med en Seafolly Stylish Palm Print Bikini- ganska snyggt säger vi!

6. Den hypnotiska bikinin
En av de sexigaste bikini -uppsättningarna som vi har märkt såväl som hittills, såväl som tack vare de globala Agua Bendita sommartidens namn som vi har hört av, är den hypnotiska bikinin ett hautmönster bland pyts i väst.
[Läs också: Top Bikinis för olika kroppsformer]

7. Venus ombre bikini
Venus Ombre Bikini är för kvinnan som gillar att vara lite mer än bara den sensuella lass på stranden. Det vi gillar med färgspelet här är de lugnande fantastiska tonerna som hälsar ögonen såväl som för att programmera Bandeau -toppen med en måttlig botten.

8. Skär roliga badkläder för skönheterna i plusstorlek
Vi nämnde att alla måste se snygga ut när de har kul på stranden, liksom att de också borde förstå exakt hur man bär bikini också; Oavsett kurvor på dig, just här är tre heta metoder för att bära din bikini med dessa plusstorlekar!

9. Laura Wells för baddräkter
Vi gillar idén om fotoshoot som gjorts för Laura Wells för baddräkter. Med midsektionsstorlekar stora, bystlinjer enorma såväl som kurvorna en mängd, är bikini i färger pop som gör curby lass underbar!

10. Chevron Bra Bikini
Chevron Bra Bikini är perfekt för kvinnor med stora höfter, eftersom linjerna som kör Criss Cross Assists ger en illusion av perfekta kurvor såväl som konturer.

11. Plus Black Crochet Founce Bikini Top
När det finns svart, finns det ingen återvändande såväl som det är just vad “Plus Leicester City Tröja Black Crochet Founce Bikini Top” talar om- när det gäller stil och pizzazz

[SC: MediaD]
12. Aztec tryckt bikini
Skulle det inte vara otroligt att flagga lite av Aztec -domänerna såväl som kultur i dina strandpartier? Om svaret är positivt kan du göra ett kulturellt uttalande med en Aztec tryckt bikinidräkt!

13. Plus -storlek Zebra Fluoro Halter Twist Front Bikini
Perfekt för kroppsformen som inte är lika enorm eller lika bra petite, men bara genomsnittlig- den plusstorleken sebra fluoro halter vridning främre bikini är en livlig kombination av fantastiska såväl som varma färger, vilket lugnar ögonen!

14. Cutout Bikinis
För alla kroppsformer såväl som storlekar kan utskärningsbikinierna i självfärg som svart, vita, gråa eller bruna vara ett bra val att bära!

15. Wrap Underwire High Midsection Bikini
Wrap Underwire High Midsection Bikini i livliga miljövänliga talar massor av den sommarliga stämningen såväl AS Monaco Tröja som bärarens underbara karaktär, eller hur?

Nästa gång, titta dock på detta område för att förstå mer om exakt hur man bär en sarong på bikini. Du kanske också hänvisar till vår publicera på Sarongs, som visar dig exakt hur du gör ett modeuttalande i dem också!
Bilder Källa: Instagram.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.