Friday, 14th June 2024
Standard

5 Makeup -tricks och tekniker att behärska 2017

Det är tiden på året då de flesta av oss gör nyårs resolutioner, att gå ner i vikt, att sluta röka, att ha fantastisk hud, att perfekt suryanamaskar etc. Sedan finns det sminkmissbrukare som bor i ett annat område. Som sminkälskare kan det vara lite svårt att hålla jämna steg med alla skönhetstrender.
[Läs också: 8 modeupplösningar för 2016! Stöd er damer!]

Så i år, låt oss göra en lösning för att behärska dessa tekniker och trender i slutet av 2017! Vi har korta listade några kända utseende och trender som vi kommer att behärska i år.
Konturering:
Ja, vi har pratat om konturering i över ett år nu. Men har vi verkligen behärskat konsten att konturera till T? Det finns tillfällen då vi fortfarande kämpar med hårda linjer, oregelbundna slag och en mörk panna. #Suck!
Källa: ThechicsPy.comstrobing:
Strobing markerar bara. Men det som gör hela skillnaden är där du markerar, vilka produkter du använder och vilken teknik du använder. Att använda läkemedelsbutiksprodukter kan vara lite knepigt på grund av produktfall.

Källa: Cosmopolitan.C.Baking:
Ah. Den senaste, senaste och den enklaste tekniken för att lyfta fram och ställa in Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja din smink på en gång. Allt du behöver är att behärska det. och Ajax Tröja ett bra inställningspulver. Vi har sagt det när vi säger det igen – allt du behöver är Ben Nyes bananpulver! Kim använder det.
Källa: MacegreyHorse.com [SC: MediaD]

“Feline” -flickan
Vi har behärskat den perfekta eyeliner -applikationen. Gel, penna, vätska – spelar ingen roll. Men nu vill vi flickar ut det. Med perfektion.
Källa: makeupbyjc.co.ukbrows:
Bryn är de mest grundläggande men svåraste att göra. Vi har alla sett Brow Faux Pas Crystal Palace FC Tröja även på de mest snygga kändisarna och gjort memes av deras olyckor. Men kom i år, vi kommer att gå ut med perfekta bryn!

Källa: YouTube.Comhoppande kommer vi att behärska dessa 5 tekniker i slutet av 2017. Har du några tekniker som du gillar att behärska?

Leave a Reply

Your email address will not be published.