Friday, 14th June 2024
Standard

10 Metoder Exakt hur man bär nödställda denims

90-talets mönster av att använda rippad såväl som trasig denim har gjort en kom-back och slutar bli mycket mer trendig för dagen. Oavsett om du har fått dem, eller har ett lämpligt krossat jeans; De borde behöva användas med rättvisa. När det är sportigt på det ideala sättet; Dina föredragna frayed såväl som delade denims kan visas som en graciös men ändå utstrålar en sparkad aura. De är fantastiska utöver stiliga när de är parade med den perfekta blandningen såväl som matchar Liverpool FC Tröja för att ge en absolut rad look.
Är du inte säker på exakt hur man bär nödställda denims? Vi har tillhandahållit tio metoder för att bära ditt par partner denim samt utstrålande en snygg och fantastisk kvot. Med de ideala kläderna såväl som tillbehör kan nödställda denims förvandla ditt utseende.

Topp 10 sätt: Exakt hur man bär nödställda denims

1. Den avslappnade biten ser ut
Ta ett löst par split denim och samarbeta med en blazer, pumpar och din slingväska. Ser enkelt elegant med något baggy denim såväl som ett oroligt hår.
Redo att välja en måltid med dina kollegor?

2. Den nya kärleken
Dra i din mörka färgade trasiga mager denim med en cool topp, kontrast bär samt en stor hatt för en livlig vädjan. Svart färg denim gynnas för att förbättra det allmänna utseendet, koppla ihop den med flygare; Du kan hepla upp ditt utseende med att förbättra såväl som enkla tillbehör.

[Läs också: denimjackor]

Det här är för hela “Jag gillar dig verkligen, men jag kommer inte att visa det” utseende kvinnor har när de vill spänna en person som de slumpmässigt ser. Spelar svårt att få din man? Det här är utseendet.
3. Helgbrunchutseendet
Välj ett par denim som företrädesvis inte strykas för att ge det oroliga utseendet. Bär dem så att din topp bara delvis är undangömd. Rulla upp denim ojämnt. Hoppa in i ditt fantastiska par av sneakers och få tag i din slingväska. Ta-da!

Casual klädsel är allt du kräver för komfortzonen, resten kan du alltid klänning med det! Välj en kontrasterande halsduk eller koppla ihop den med en hippy väska för det svala casuala utseendet.

5. Reseutseendet
Koppla ihop en klok vit blazer med marginellt trasigt denim samt ta tag i din kuvertväska. Om du äger en vit tuxedo -blazer, ännu bättre! Solglasögon med höga klackar kommer att smälta in briljant. Lägg till bling med modemodesmycken eller suave -klockor.
[SC: MediaD]

6. Party-all-Night-utseendet
Visa några huddamer. Team A Split denim kjol med en flytande topp samt några alarmerande sensuella klackar. Få grepp om ditt grepp samt vara beredd på del-Ay. Jazz det med bling -tillbehör eller mycket bättre glittrande tee! Med dessa läckra kläder kommer firandet inte att börja, förrän du går in

7. Sportsutseendet
Ta fram din inre tomboy genom att spela en illustrativ tröja tillsammans med dina bekväma trasiga denims. Koppla ihop detta med stövlar eller sneakers samt ett attraktivt flygpar.
Perfekt för att kyla ut med dina kompisar och döda tiden och njuta av en galen sporttussle.

8. TEA-Med-mamma-utseendet
Har du ett par slagna tryckta jeans? Integrera dem bara med en pastellfärgad topp, ljusfärgad kappa samt slingväska för en formell men ändå avslappnad outfit. Bär detta med antingen klackar eller stövlar.
Utmärkt för en eftermiddag ute med dina föräldrar.

9. Det allra första datumet
En tryckt avslappnad topp som är undangömd i din magra denim (uppenbarligen, trasig!) Tillsammans med normala Santos Laguna Tröja svarta klackar. Ta med dessa kläder med nyanser såväl som en slingväska. Om du är inställd på en blind date av dina kompisar eller tillfredsställer “killen” officiellt för den allra första utflykten, har du den bästa klädseln som ser okomplicerad men ändå chic.

10. Middagsutseendet
En sofistikerad blus såväl som stor jacka på denim med öppen knit är allt som behövs. Tryckta klackar på fötter såväl som elegant påse som slingrar från axlarna, voila! Ni är alla redo för en filmkväll tillsammans med en fantastisk middag med din familj, kompisar Arsenal FC Tröja eller kollegor.

Försök att experimentera med stilar och accentuera dessa klädsel för att producera en helt ny kläder. Att se fantastiskt men ändå snyggt ut i partner denim är inte en enkel kopp, men med dessa modekoncept kan du pep upp utseendet med nödställda denims för alla typer av tillfällen. Se till att du inte överdriver din smink, gör den naturlig och mjuk. Så nu när du har alla hacks såväl som modeidéer om exakt hur man bär oroliga jeans, gå till ditt eget modeuttalande!
Bilder Källa: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.