Friday, 14th June 2024
Standard

Gästpost: Figur-Flatter Business Casual

Jag ska vara ärlig: Mycket av min tvekan med nyare, trendigare ser efter kontoret är att de aldrig verkar vara den figuren smickrande. Så jag är stolt över att ta med dig dagens gästplakat: Angie Cox från YouLookfab, och erbjuder sina expertstilråd om hur man förlänger kläder och uppnår figur-blickerande affärssammaskad stil. Angie var tillräckligt fantastisk för att gästpost för mig tillbaka i min första mammaledighet, också på eleganta glasögon. Välkommen tillbaka, Angie! – Kat.
Dagens mode lägger mycket mindre betoning på konventionell figur smickrande. Silhuetter överlämnar ofta midjan och gör förlängningen av benlinjen till en lägre prioritet än tidigare. Detta är i allmänhet en mycket positiv sak. Det är befriande och leder vanligtvis till kläder som är mycket bekvämare och förlåtande runt midsektionen.
Men det betyder inte att släppa de konventionella tillvägagångssätten helt. När jag hjälper mina affärer att uppdatera sina garderober med nyare vätska och överdimensionerade passformar, och trendigare föremål som beskurna byxor, boxiga jackor, höga vampade skor, platta skor och hög-låga hemlinjer, har jag funnit att vi strävar efter en Attraktivt och aktuellt utseende som är “bara smickrande nog.”
Med det i åtanke är här tio sätt att förlänga en outfit som kan komma till nytta när du experimenterar med konventionellt smickrande proportioner. Du kan använda mer än en av dessa strategier i samma outfit:

Klackar: klackar, även de så låga som en eller två tum, får benen att se längre ut. Höga vampade d’Orsay-pumpar eller pekpumpar med spetsiga tå är utmärkta trendiga stilar att lägga till din karriärskläderkapsel.

Lågkontrastskor: Liknande färger för dina skor, hudton och byxor. Bär till exempel svarta bur klackar eller ankelrempumpar med svarta vristbyxor.
Pointy Toes: Pointy är bäst, men mandelstår räknas också. Pointy tånlägenheter med metalltålock är särskilt fantastiska för kontorsslitage eftersom de är lite mer klädda.
Tucking: Tucking (eller delvis tucking) en topp förkortar överkroppen, förlänger benen och lägger till midjedefinition. Detta är särskilt effektivt när du bär lägenheter. Om partiell tucking är för avslappnad för din arbetsinställning, välj en vätska eller överdimensionerad topp med en bälte (det smalande bandet på en topp). Welt -tyget tillbaka i volymen och ger struktur.
Kolumn i färg: Använd en liknande färg på toppen och botten under ett tredje lager som en jacka, kappa eller kofta. Detta betonar de vertikala och eliminerar horisontella linjer över mitten av kroppen. Detta är vanligtvis en enkel finjustering till affärskläder.
Avsmalnande hem för beskurna byxor: Hems bör passa nära kalven eller precis ovanför vristen. Att matcha färgen på dina skor Southampton FC Tröja till färgen på dina byxor, enligt punkt nr 2, förlänger outfit ytterligare.
Golvteportlängder för utskjutna byxor: Hems bör inte vara mer än en kvarts tum från marken för bootcut och breda benbyxor. Reservera denna strategi för torra dagar eftersom fuktiga hem är inte kul.
V-Necks: “V” förlänger din nacke och accentuerar din långa magra linje.

Lyft upp hemlinjerna på kjolar och klänningar när du bär lägenheter: den kortare hemlinjen, som inte behöver vara kortare än ett kontor som är lämpligt bara över knäet, förlänger benlinjen.
Ofroned Topper: Den vertikala linjen som skapas längs mitten av kroppen genom att lämna en kappa eller jacka lossna drar ögat upp och ner och därmed ökar outfitens vertikala integritet. Det är en magiskt bantstrategi.

Det handlar om att hitta din figurflatterande söta plats. Ibland när en outfit inte fungerar är allt det behöver lite justering, som att byta till lågkontrastskor, lägga till klackar, tucka toppen eller lossa jackan.
Om du är intresserad av mer information om att klä dig för din form, titta på mina riktlinjer för kroppstyp för den inverterade triangeln, äpplet, päron, rektangel och timglas. Jag uppdaterade dem nyligen i samband med nuvarande trender.
Läsare, tvekar du någonsin att bära de nyare affärsstilarna eftersom du inte har räknat ut hur du kan få LOSC Lille Tröja dem att se bra ut på din kropp? Vilka är dina favorittips för att AS Roma Tröja göra de nyare formerna smickrande till din figur?
—————
N.b. Förvara dina kommentarer om ämnet; ThreadJacks kommer att raderas efter eget gottfinnande och bekvämlighet. Dessa materiella inlägg är avsedda att vara en källa till gemenskapskommentarer om ett visst ämne, som läsarna kan bläddra igenom utan att behöva söka ut många oberoende kommentarer. Och så, även om jag naturligtvis värderar alla kommentarer från mina läsare, kommer jag att be dig att snälla respektera några gränser på materiella inlägg som den här. tack för att du förstår!

Leave a Reply

Your email address will not be published.