Friday, 14th June 2024
Standard

15 hemlagade ansiktspaket för att få omedelbar glöd och rättvisa

rättvisa ansiktspackar har oerhört hjälpt människor med mörk hud att erövra den inom några veckor. Fairness -ansiktspackorna finns mest i naturliga former som har flera fördelar annat än bara rättvisa. Mycket mycket mer insikt i hemlagade rättvisepaket som du kan göra hemma medan du kopplar av, alla detaljer i artikeln. Behandlar dina hudproblem medan du slappnar av? Det låter bra. Läs vidare för att veta mycket mer om hemlagade ansiktspaket

Vem vill inte ha huden Fluminense Tröja så mjuk som en baby? Vi gör alla, och det är intressant att vi alla är födda med ren och glödande hud som förlorar sin charm för ålder och föroreningar. Oförbrutet kan vi göra allt åt det och få vår hud att skina och strålar med livet igen, det också naturligt. Idag kommer vi att se hur vi kan återfå vår förlorade charm, förbättra vår hud och hålla oss glödande naturligt.
Det finns många skäl till varför vi blir mörkare än vad vi en gång brukade vara. För att återfå vår glamour eller att lägga till lite omedelbar glöd, vad vi måste göra först är att förstå vad som gör vår naturliga hud till en nyans eller två mörkare. Orsakerna kan vara många.
Låt oss ta en titt:

Orsaker till att huden mörkare
Sun Burn: Exponering för solen utsätter oss också för dess skadliga strålar som mörknar oss och rånar oss från vår naturliga utstrålning.

Melaninkoagulation: Ibland växer melanin upp vid vissa hudområden i grupper och det kan leda till att vissa områden är mörkare än andra.

Hormonella förändringar: Ofta ser vi människor genomgå hormonella förändringar som leder till en mörkare hud. Detta kan betecknas som hyperpigmentering och kan botas genom allopatisk eller ayurvedisk behandling.

Många blir mörka på grund av sjukdomar och de läkemedel som de konsumerar för att behandla dessa sjukdomar. Många av tiden sådana biverkningar är tillfälliga, men beroende på medicinen kan man behöva långvarig hudvård för Real Betis Balompie Tröja att få tillbaka den ursprungliga huden.

Få kvinnor kan uppleva förändring i sin hudton efter att ha fött på grund av hormonella förändringar som en gravid kropp går igenom. Dessa är mestadels på kort sikt och med lite botemedel och ansträngning kan behandlas tillbaka.

Här är de 13 naturliga hemlagade ansiktsspakorna med dina köksingredienser:
[Läs också: mörk ring runt halsen]
1. Mjölk och honung
Vad allt du behöver:
Bommulsbollar

2 tsk råmjölk

2 tsk älskling.

Vägbeskrivning:

Blanda den lika stora mängden mjölk och honung i en porslin och håll den i frysen i 2 timmar.

Rengör ansiktet med din vanliga ansikts tvätt och klapp torrt.

Doppa bomullsbollarna i mjölk- och honungstjänsten och tappa det över hela Manchester City Tröja ansiktet och nacken.

Lägg dig ner och låt denna rättvisa ansiktspack torka i ansiktet i 15 till 20 minuter.

Tvätta av med rinnande vatten.

[Läs också: Hemlagade ansiktspaket för torr hud]
Hur det fungerar: Honung, som vi vet, har en enastående antibakteriella egenskaper. Det är också en stor hudförstärkare och fungerar som en naturlig fuktighetskräm. Mjölk har rengörings- och fuktgivande egenskaper tillsammans med fördelar för huden. Tillsammans kastar de magi på din hud.

Tips: Vi föreslår att du inte vilar under en växelström medan du har den här tjänsten på, låt den torka i ansiktet i naturlig temperatur.

2. Yoghurt och havregryn
Vad allt du behöver:
3 tsk havregryn

2 msk ostmassa eller yoghurt.

Vägbeskrivning:

1 fin riven potatis

Juice av ½ citron

Vägbeskrivning:
Ta en liten potatis, skala den och tvätta den.

Du kan antingen raspa det manuellt för att göra en mash av den i mixern.

Pressa en halv citron till denna hög med potatismassa och blanda den ordentligt.

Skär det nu i ansiktet.

Låt sammankopplingen av potatis och citronsaft sippra in i huden i 15 minuter.

Skölj av i vanligt vatten.

Hur det fungerar: Den stärkelsefulla grönsaken hjälper till att minska mörka fläckar, rynkor, mörka cirklar, solbrännor och andra fläckar utöver att bleka huden. Citronsaft är känt för att fungera som en naturlig blekmedel som är avgörande i dessa rättvisa ansiktspackar.
Tips: Försök att inte prata eller flytta ansiktsmuskler så länge det här ansiktspaketet är på din hud.
4. Sandelträ ansiktsförpackning (med gurkmeja/orange skal/rosvatten/mjölk)
Vad allt du behöver:
2 msk sandelträpaket

En halv tsk gurkmeja

1 tsk torkad och pulveriserad orange skal

Rosvatten

Mjölk så mycket som krävs för att göra en smidig pasta av dessa ingredienser.

Vägbeskrivning:
Blanda alla ovanstående ingredienser

När de bildar en tät pasta, tillsätt lite rosvatten eftersom sandelträ har en tendens att absorbera vätskan vilket gör pastan för tjock för att appliceras.

När du når en genomförbar konsistens, sprid den jämnt över hela ansiktet.

Låt denna mask torka i en halvtimme.

Nu är det dags att tvätta det rent under rinnande vatten.

Hur det fungerar: Denna rättvisa ansiktspack är mamma till alla ansiktspaket. Sandelträ och gurkmeja är laddade med antioxidanter, naturliga fuktighetskräm, anti-bakteriella och antiinflammatoriska egenskaper och naturliga blekmedel som fungerar för att förbättra din hud.
Tips: Vi föreslår att du skivar upp några gurkor och placerar dem på ögonen medan denna chunky ansiktspack för rättvisa torkar.nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.