Friday, 14th June 2024
Standard

16 sätt att bära en skater kjol under vintersäsongen

Det bästa med mode är att du kan bli så kreativ och fantasifull som möjligt, bära nästan alla ensembler eller uttalande. Använd bara dina idéer och experimentera solo, du vet aldrig vilka stilar du skulle komma på och hur du kan skapa din egen modetrend också. Världen behöver inspiration, varför vi vill att du ska vara Messias för mode och visa oss hur vi ska docka upp chic och trendig. Utan mycket ADO och på samma linjer som vi pratar om idag, här är tio eleganta sätt att bära en skater kjol! Men innan det, låt oss se vad som kan bäras med en skater kjol.
[Läs också: Sätt att utforma kjolar och tröjor under vintern]

Vad man ska ha med en skater kjol på vintern
Om klimaten är alla nippiga och torra, och du vill ha skydd mot vindarna som blåser allvarligt och kallt, kan du välja en vit cardigan -topp och en skater kjol. Slutför utseendet med en pop av mörkgrön på din kappa och en rutig stal i svartvitt. Stövlar eller klackar för fötterna är ett måste, men glöm inte att bära ogenomskinliga svarta leggings för att hålla benen varma! Det svarar på din fråga om vad du ska ha med en skater kjol på vintern, eller hur?
1. Blomma skater kjolar
En vit rund nacke -tee kan kopplas ihop med en trendig ljus blommig mönstrad skater kjol. Slutför utseendet med en beskuren denimjacka, stövlar för fötterna och ett uttalande halsstycke. Du är nu redo att gå till köpcentret för att shoppa!
Källa: Lulus.com2. Färgblock
Lek med färgblock och gå monokrom för midnattstjänsten i kyrkan denna gång. Du kan välja en skater kjol i svarta och gråa nyanser och kasta en chunky stal eller ett sjal runt för värme, med leggings för benen och klackarna för fötterna!

Källa: Pinterest.com [SC: MediaD]
3. Skörda toppar och åkare kjolar
För nästa säsong kan du tänka på att para den ödmjuka skaterkjolen med en elegant skördetopp. Lämna håret löst eller knyt det i en elegant toppknut, vi lämnar det valet till dig.

Källa: Tumblr.com4. För cyklistkycklingen
Låt oss gå alla svarta och bedöva de unga pojkarna runt, eller hur? En svart skördetopp med en svart skater kjol och en sexig svart syndig blank skinnjacka med stridsstövlar i svart- utseendet Qatars herrlandslag i fotboll Tröja är Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja komplett med så trendiga sätt att bära en skater kjol.
Källa: MyLifeInlipstick.com5. En look med en bit
Sleeve Dogtooth Belted skaterklänning som visas ger oss en uppfattning om hur vi ska klä Fluminense Tröja dig minimal för ett klientmöte eller ett formellt tillfälle, klädd i en inte så formell ensemble, skaterkjolen. Ett tunt svart bälte i midjan gör skillnaden!

[Läs också: söta utskjutna kjolar]
Källa: aliexpress.com6. många sätt att bära det med tights
Om du vill ha på dig skaterkjolen med strumpbyxor, här är många sätt att docka upp på. Från stora jackor för företag, till långa flödande stolar som faller på vardera sidan, kan du använda din fantasi för att docka upp på de vackraste sätten.

Källa: pinterest.com8. Till jul den här gången
Medan många pyts skulle vara doldade i kvällsklänningar och etniskt slitage, bryt riktlinjerna här med att lära sig att bära en skater kjol på bästa sätt. Plocka upp en mocka brun skater kjol och koppla ihop den med en grå topp. För benen, bär ett par ogenomskinliga gråa leggings och kasta runt på att ta på sig en mocka brun jacka!
Källa: FashionCoolture.com.br9. För en tjejkväll ute
Att bära en lång överdimensionerad polo hals cardigan med din ödmjuka svarta skater kjol skulle få huvuden att svänga. Slutför utseendet med långt flödande hår, en stor väska för företag och stövlar för fötterna!
Källa: Pinterest.com10. bli kreativ
Du måste bara använda din fantasi kära fashionistas och ett nytt utseende med den ödmjuka skaterkjolen skulle komma igenom och igenom. Gör det lite sexigare än de vanliga, bär nätade strumpor för benen och en trendig svart skater kjol för att täcka midjan. Slutför utseendet med en tjock skinnjacka, en rund tee inuti och en tjock blå stal!
[Läs också: vintersäsongskontor]
Källa: Pinterest.com11. För en avslappnad utflykt
Vi vet alla vad som är en skater kjol men när vi funderar över vad vi ska ha på med en skaterdräkt, särskilt vad vi ska ha på med en svart skater kjol, stötte vi på ett antal skaterkläder. Och Chambray T-shirt med svart skater kjol var vår favoritstil.
Källa: Pinterest.com12. beskära det
Du behöver inte dike dina skördetoppar bara för att det är vinter. Här är ett coolt sätt för dig att bära din skördetopp med en skater kjol. Det bästa sättet att spika det här utseendet skulle vara att bära en fullärmad skördetopp med din skater kjol, lägga till lager med en halsduk, lårhöga strumpor och stövlar med fotled. Denna skater kjol med skördetopp look kommer säkert att lägga till lite värme till det kalla vädret.
Källa: Pinterest.com13. stora tröjor
Kom vintersäsongen och vi är beredda att bli bekväma i våra tröjor och cardigans. Lägg till en extra swag i din vintersäsongstil genom att bära en överdimensionerad tröja med turtleneck med en skater kjol, stövlar och polka prickade strumpbyxor.
Källa: Pinterest.com14. klänning wnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.