Friday, 14th June 2024
Standard

Gästpost: De 5 bästa brotten i Office Décor

Vi har pratat mycket om kontorsdekor på den här bloggen – hur man dekorerar ditt skrivbord, hur man livar upp dina kontorsväggar, vad logistiken är för att dekorera ditt kontor , och hur man vet när din kontorsdekor är för trevlig – men vi har aldrig haft en riktig expert. Så idag är jag stolt över att välkomna Sayeh Pezeshki, en kontorsstylist som grundade bloggen på kontorsstylisten och skapade en snygg La -samarbetsutrymme. Hon var trevlig nog att runda upp sina fem bästa brott i kontorsdekor för oss – ta bort det, Sayeh! Jag har alltid läst eller hör om modebrott (kan du tro att hon hade på sig det!?) Men du sällan, om någonsin, stöter på kontorsdekorbrott. Det betyder inte att det inte händer, och tyvärr var det svårt att begränsa detta inlägg till bara fem. När det gäller styling och designar din arbetsyta finns det saker du aldrig ska göra, som att bära vita byxor efter Labor Day …

1. Tomma väggar
Det är ditt kontor – inte ensam inneslutning! Du bör känna dig upphetsad och energisk i ditt arbetsutrymme, inte som en fånge. Däck ut dina väggar med roliga tryck, tapeter eller målarfärger. Allt är bättre än vanligt, vita, tråkiga kontorsväggar.
“Don’t” -bild via Desert Domicile, “gör” -bild via mitt skandinaviska hem.

2. Välj ett fult skrivbord eller stol
Din skrivbord/stol är där du tillbringar större delen av tiden på ditt kontor, eller hur? Det är därför jag ACF Fiorentina Tröja aldrig kommer att förstå människor som nöjer sig med något mindre än spektakulärt. Det är det första du ser när du går in, hela kontaktpunkten på ditt kontor också. Se till att din arbetsstation inte bara är lätt på ryggen, utan lätt på ögonen.

3. Att vara matchig-matchig
Ditt utrymme borde vara precis vad det låter som: ditt. Nöja dig inte med något direkt ur en katalog. Blanda mönster, bitar och stilar för att skapa en arbetsyta som är unik för dig.
4. Få ryggen mot väggen
Här är ett brott som många dekorerar nybörjare faller för: lägg inte alla dina möbler mot en vägg! Det kommer att göra att ditt utrymme verkar mindre än det faktiskt är. Sprid dina stolar, skrivbord, bord runt i rummet, så blir du förvånad över hur mycket mer öppet det snabbt känns. Ingenting är värre än en säng krossad i hörnet av ett rum eller ett skrivbord som känns som att det fylldes bort i en garderob.

“Don’t” -bild via Claffisica, “do” -bild via Baobab Interiors.
5. Kontorshamning
Även om många kanske inte verkar vid första anblicken är en hamstring, kommer hamstring i många former. Décor -hamstring ser ut som att hålla fast i bitar som är trasiga eller fula men tjäna ett syfte, eller helt enkelt låta ett gäng röran ta över ditt utrymme. Gör lite vår/sommarrengöring och stoppa kontorshamning i spåren.
Vilka är de värsta kontorsförbrytelser du har sett? Berätta nedan i kommentarerna!
LA-ADEA-läsare: Kolla in arbetet. Av kontorsstylisten, LA: s mest snygga samarbetsutrymme.
—————
* Som alltid har denna gästplakat blivit inbjuden av Kat att posta om ett intresse för samhället. Vi värdesätter att ha olika och olika röster här, och faktiskt en del av fördelarna med gästbloggarer breddar dialogrutan utöver Kats US Sassuolo Tröja egna åsikter. För detta ändamål, observera att åsikter som uttrycks av gästbloggare, som åsikter som uttrycks i kommentarer, inte nödvändigtvis återspeglar åsikter från Kat, Katfry LLC eller någon av våra sponsorer eller andra bidragsgivare.

N.b. Förvara dina kommentarer om ämnet; ThreadJacks kommer att raderas efter eget gottfinnande och bekvämlighet. VfL Wolfsburg Tröja Dessa materiella inlägg är avsedda att vara en källa till gemenskapskommentarer om ett visst ämne, som läsarna kan bläddra igenom utan att behöva söka ut många oberoende kommentarer. Och så, även om jag naturligtvis värderar alla kommentarer från mina läsare, kommer jag att be dig att snälla respektera några gränser på materiella inlägg som den här. tack för att du förstår!

Leave a Reply

Your email address will not be published.